Bell Schedules

  • Monday, Thursday, and Friday Bell Schedule

    1st Period 8:55 - 9:45 (50 minutes)

    2nd Period 9:50 - 10:45 (55 minutes) Announcements & Attendance

    3rd Period 10:50 – 11:40 (50 minutes)

    4th Period 11:45 – 12:35 (50 minutes) A Lunch

    5th Period 12:40 – 1:30 (50 minutes) B Lunch

    6th Period 1:35 – 2:25 (50 minutes) C Lunch

    7th Period 2:30 – 3:20 (50 minutes)

    8th Period 3:25 – 4:15 (50 minutes)


    Tuesday, Wednesday Flex Day Schedule 

    1st Period 8:55 - 9:40 (45 minutes)

    2nd Period 9:45 - 10:35 (50 minutes) Announcements & Attendance

    FLEX 10:40 - 11:15 (35 minutes)

    3rd Period 11:20 – 12:05 (45 minutes)

    4th Period 12:10 – 12:55 (45 minutes) A Lunch

    5th Period 1:00 – 1:45 (45 minutes) B Lunch

    6th Period 1:50 – 2:35 (45 minutes) C Lunch

    7th Period 2:40 – 3:25 (45 minutes)

    8th Period 3:30 – 4:15 (45 minutes)