Ms.  Pearl Camacho

Phone: (210) 407-9400

Email:

Degrees and Certifications:

BS in Interdisciplinary Studies- Early Childhood- 6

Ms. Pearl Camacho

I am so excited to be a part of the third grade team this year.  This will be my first year teaching at Wilshire and I am thrilled to be a part of such a great team.  I am a graduate of Texas A&M- San Antonio where I received my Bachelor in Science with a certification in Early Childhood- 6th grade.  I have been a part of NEISD for 14 years and I knew I wanted to continue to be a part of this district as a teacher as well.  

On my free time I enjoy spending time with my frenchie and I like to travel down south to visit my family as often as I can.

My goal this year is to help our students grow academically, mentally, emotionally, and socially by implementing a strong learning foundation.  Although this year will be a little different, we will do everything we can to reach our goals and milestones that should be accomplished in third grade.

I am ecstatic about our year together and I can't wait to make this year a fun and meaningful one.  Please feel free to reach out to me with any questions you may have.  I look forward to meeting you all soon!

 

Class/Daily Schedule

  •  

    3rd Grade Virtual Learning Schedule

    7:15-7:45          Breakfast

    7:45-8:00          Morning Meeting

    8:00-8:15          Reading Synchronous (15min)

    8:15-9:15          Reading Asynchronous (60min)

    9:15                  Attendance

    9:15-9:30          Social Studies Synchronous   (15min)

    9:30-10:00        Social Studies Asynchronous (30min)

    10:00-10:15      Recess

    10:15-10:30      Writing Synchronous (15min)

    10:30-11:00      Writing Asynchronous (30min)

    11:00-11:30      Lunch

    11:30-11:45      Math Synchronous (15min)

    11:45-12:30      Math Asynchronous (45min)

    12:30-1:00        Intervention or Enrichment

    1:00-1:50          Specials

    1:50-2:05          Science Synchronous (15min)

    2:05-2:35           Science Asynchronous (35min)

    2:35-2:55           Word Work/Exit Ticket Synchronous (20min)

    3:00-3:30           Teacher Office Hours

     

    *Synchronous – Zoom

    *Asynchronous- Independent or Small Group

Class Announcements