Mrs. Amanda Lewis

Phone: 210-485-8496

Email:

Degrees and Certifications:

Bachelor's Degree in Interdisciplinary Studies Early Childhood-6th grade English Second Language

Mrs. Amanda Lewis

I graduated from University of Texas San Antonio with a Bachelor's Degree in Interdisiplinary Studies. I am Early Childhood through 6th grade certified, and English Second Language Certified. I have taught 2nd, 4th, and 5th in NorthEast ISD and will be teaching 3rd this year . My objective for my students each year is that they make growth academically and in life. My goal is to impact my students by making sure they know they can accomplish anything they put their mind to. I want my students to believe in themselves and enjoy coming to school each day. Not only will my students learn but they will have fun! Now for some personal information about myself: I am married to an amazing man named Greg, we went to Hawaii on our honeymoon which is also where I was born. I don't have any children yet, except for my fur babies Jade and Aizen. I love to play volleyball and played for 8 years while in school. I am very outgoing and love having conversations with my students about their lives to get to know them better, and to build our relationship throughout the year! I am looking forward to getting to know each and everyone of you and am excited for what this school year will bring!

Class Announcements

Class Schedule

  • SCHEDULE

    ROTATIONS ARE MATH, READING/WRITING, & SCIENCE/S.S.

    7:30-8:00           Morning work     30 min

    8:00-9:30           Block 1              90 min

    9:30-11:00         Block 2              90 min

    11:00-12:15       Block 3               75 min

    12:15-12:45       Lunch                 30 min

    12:45-1:00         Block 3(CONT)    15 min

    1:00-1:35           Power 30            35 min

    1:35-2:25           Specials              50 min

    2:25-2:45           Recess                20 min

    2:45-3:10           Enrichment          25 min

    3:10-3:15           Dismissal               5 min