Degrees and Certifications:
Early Childhood-4th grade Interdisciplinary Studies Degree English as a Second Language Certification Tarleton State University
Mrs. Lindsey Braden
Welcome to Mrs. Braden’s class. I can not wait to share this excitement with you. I would like to welcome you and your child back to Steubing Ranch but, if this is your first year in our community, let be the first to welcome you.
The year will be filled with wonderful adventures and experiences for you and your student. In our classroom your child will learn that “Learning is Fun.” It is my belief that a child’s education is not just at school but, at home as well. I look forward to be included in your child’s education. Together we will be a powerful force working to improve and expand your child’s education. Let’s start off making the year rewarding and fulfilling, together.
Please feel free to comment on your child’s education by emailing me at firstname.lastname@example.org. The best way to get a hold of me is email or you may call me at (254) 485-9779. I will promise I will get back to you as soon as I can.
Thank you for your Anticipated Support,
Synchronous - LIVE face-to-face with teacher, will be recorded for students to access in Seesaw.
Blend of Synchronous/Asynchronous - Independent practice for some students and LIVE in small group with teacher.
7:40-8:00- 20 Min Morning announcements/Morning Meeting
8:00-8:15 -15 Min Power 45 Mini Lesson
8:15-8:30- 15 Min Power45 Activity
8:35-9:25- 50 Min SPECIALS PE/Music/PE/ART/alt.
9:30-9:50 - 20 Min Reading Mini Lesson
9:50-10:15 - 25 Min Reading Activity
10:15-10:30 -15 Min Writing Mini Lesson
10:30-10:45 -15 Min- Writing Activity
10:45-11:00 -15 Min Words Mini Lesson
11:00-11:10- 10 Min Words Activity
11:10-11:40 - 30 Min LUNCH
11:40-12:00 -20 Min Work Time
12:00-12:15 - 15 Min Recess
12:20-12:40- 20 Min Math Mini Lesson
12:40-1:25- 25 Min Math Activity
1:30-1:45- 15 Min Science Mini Lesson
1:45-2:00 -15 Min Science activity
2:00-2:15- 15 Min Social Studies Mini Lesson
2:15-2:25- 10 Min Read Aloud and Announcements
2:25-2:40- 15 Min Social Studies activity
2:40-3:50- 70 min Teacher Office Hours