About Teacher

 Coach Dunn

Phone: 356-6200

Email:

Degrees and Certifications:

Bachelors Degree in General Studies Special Education EC-12 Generalist EC-6 Social Studies 4-8

Coach Dunn

I will be in my 10th year of teaching, my 2nd year at Roosevelt High School. I am an assistant football coach as well as assitant soccer coach.

I am a special education co-teacher for Government. 

I earned my degree from the University of Arkansas at Monticello.

  

Class Announcements

Class Schedule

  • Monday/Wednesday/Friday: 

    8:00 – 9:50 Blended learning time. (60 minutes of zoom tutoring) 

    10:00 – 11:00 Period 1 60 minutes 

    11:00 – 11:05 5-minute passing 

    11:05 – 1:10 Period 2 

    1:10 – 1:15 5-minute passing 

    2A: 11:05 – 11:40 Lunch 35 minutes 

    11:40 – 11:45 5-minute passing 

    11:45 – 12:10 Advisory/extended learning/announcements 25 minutes 

    12:10 – 1:10 2nd period class 60 minutes 

    2B: 11:05 – 11:45 2nd period 40 minutes 

    11:45 – 11:50 5-minute passing 

    11:50 – 12:25 Lunch 35 minutes 

    12:25 – 12:30 5-minute passing 

    12:30 – 12:50 Advisory/extended learning/announcements 20 minutes 

    12:50 – 1:10 2nd period 20 minutes 

    2C: 11:05 – 12:05 2nd period 60 minutes 

    12:05 – 12:30 Advisory/extended learning/announcements 25 minutes 

    12:30 – 12:35 5-minute passing 

    12:35 – 1:10 Lunch 35 minutes 

    1:15 – 2:15 Period 3 60 minutes 

    2:15 – 2:20 5-minute passing 

    2:20 – 3:20 Period 4 60 minutes 

    3:20 Announcements 

    3:25 Gradual Release 

    Tuesday/Thursday 

    8:00 – 9:50 Blended learning time. (60 minutes of zoom tutoring) 

    10:00 – 11:30 Period 5 90 minutes 

    11:30 – 11:35 5-minute passing 

    11:35 – 1:50 Period 6 

    1:50 – 1:55 5-minute passing 

    6A: 11:35 – 12:10 Lunch 35 minutes 

    12:10 – 12:15 5-minute passing 

    12:15 – 12:20 Announcements 5 minutes 

    12:20 – 1:50 6th period class 90 minutes 

    6B: 11:35 – 12:20 6th period 45 minutes 

    12:20 – 12:25 5-minute passing 

    12:25– 1:00 Lunch 35 minutes 

    1:00 – 1:05 5-minute passing 

    1:05 – 1:50 6th period 45 minutes 

    6C: 11:35 – 1:05 6th period 90 minutes 

    1:05 – 1:10 Announcements 5 minutes 

    1:10 – 1:15 5-minute passing 

    1:15 – 1:50 Lunch 35 minutes 

    1:55 – 3:25 Period 7 90 minutes 

    3:25 Begin Gradual Release