Bell Schedule Roosevelt 2018-19

8:00AM - 8:55AM Teacher duty/prep time/tutoring/parent meetings

8:45AM - 1st bell rings to signal all students need to move to 1st period

Period Time Duration
1st Period 8:55AM - 9:45AM 50 Minutes
Passing Time 9:45AM - 9:50AM 5 Minutes
2nd Period 9:50AM -10:40AM 50 Minutes
Passing Time 10:40AM-10:45AM 5 Minutes
3rd Period 10:45AM - 11:35AM 50 Minutes
Passing Time 11:35AM - 11:40AM 5 Minutes
4th Period 11:40AM - 1:00PM 80 Minutes
Passing Time 1:00PM-1:05PM 5 Minutes
5th Period 1:05PM - 2:25PM 80 Minutes
Passing Time 2:25PM-2:30PM 5 Minutes
6th Period 2:30PM - 3:20PM 50 Minutes
Passing Time 3:20PM-3:25PM 5 Minutes
7th Period 3:25PM - 4:15PM 50 Minutes
Teacher Duty/Conferences/Tutoring/End of Day 4:15PM-4:30PM 15 Minutes


Lunch Schedule

Lunch Time Class Duration
4 A Lunch 11:35 AM - 12:05PM 12:10PM-1:00PM 50 Minutes
4 B Lunch 12:30PM - 1:00PM 11:40AM - 12:30PM 50 Minutes
5 C Lunch 1:00PM - 1:30PM 1:35PM - 2:25PM 50 Minutes
5 D Lunch 1:55PM - 2:25PM 1:05PM -1:55PM 50 Minutes