Final Exam Schedule

 

 

 Robert E Lee High School
2nd Semester Final Exams
                 2014

 

May 29, 2014 [Thursday] Senior Exams                                        

Class Period

Time

Duration

1st period - SENIOR FINAL EXAM

8:45 - 10:15

90 minutes

2nd period (TTAD) Announcements

10:20 – 10:56

36 minutes

3rd period

11:01 - 11:34

33 minutes

4th period

11:39 - 12:12

33 minutes (STEM 8th Grade Lunch)

5th period

12:17 - 1:02

45 minutes

6th period

1:07 - 1:52

45 minutes

7th period - SENIOR FINAL EXAM

1:57 - 3:27

90 minutes

8th period

3:27 - 4:05

33 minutes

May 30, 2014 [Friday] Senior Exams

Class Period

Time

Duration

1st period

8:45 - 9:18

33 minutes

2nd period (TTAD) Announcements

9:23 - 9:59

36 minutes

 3RD period - SENIOR FINAL EXAM

10:04 - 11:34

90 minutes

4th period

11:39 - 12:12

33 minutes (STEM 8th Grade Lunch)

5th period

12:17 - 1:02

45 minutes

6th period

1:07 - 1:52

45 minutes

7th period

1:57 - 2:30

33 minutes

8th period - SENIOR FINAL EXAM

2:35 - 4:05

90 minutes

 

 Text Box:           
Robert E Lee High School
2nd Semester Final Exams
                                   2014

 

1st 2 days of testing with underclassmen:

June 2, 2014 [Monday]

Class Period

Time

Duration

1st period

8:45 - 9:25

40 minutes

2nd period - EXAM (TTAD)

9:30 - 11:00

90 minutes

3rd period

11:05 - 11:40

35 minutes

4th period

11:45 - 12:20

35 minutes (STEM 8th Grade Lunch)

5th period – EXAM

12:25 – 1:55

90 minutes

6th Lunch

2:00-2:45

45 minutes

5th Lunch

12:25 – 1:10

45 minutes

6th period

1:15 – 2:45

90 minutes

7th period

2:50 - 3:25

35 minutes

8th period

3:30 - 4:05

35 minutes

June 3, 2014 [Tuesday]

Class Period

Time

Duration

1st period

8:45 - 9:25

40 minutes

2nd period (TTAD)

9:30 - 10:05

35 minutes

 3rd period

10:10 - 10:45

35 minutes

4th period - EXAM

10:50 - 12:20

90 minutes (STEM 8th Grade Lunch 11:30 – 12:15 p.m.)

5th period

12:25 – 1:55

90 minutes

6th Lunch

2:00-2:45

45 minutes

5th Lunch

12:25 – 1:10

45 minutes

6th period - EXAM

1:15 – 2:45

90 minutes

7th period

2:50 - 3:25

35 minutes

8th period

3:30 - 4:05

35 minutes

 

         
Robert E Lee High School
2nd Semester Final Exams
                                    2014

 Early Release:

June 4, 2014 [Wednesday]

Class Period

Time

Duration

3rd period – EXAM (TTAD)
Pledge/Announcements

8:45 - 10:20

95 minutes

5th period - Lunch

10:25 - 11:05

40 minutes

6th period - Lunch

11:10 - 11:50

40 minutes

8th period - EXAM

11:55 - 1:30

95 minutes

*STEM 8TH GRADE will eat lunch during the LEE 8th period, beginning at 12:00. 

June 5, 2014 [Thursday]

Class Period

Time

Duration

1st period – EXAM
(TTAD)
Pledge / Announcements

8:45 - 10:20

95 minutes

5th period - Lunch

10:25 - 11:05

40 minutes

6th period - Lunch

11:10- 11:50

40 minutes

7th period - EXAM

11:55 - 1:30

95 minutes

*STEM 8TH GRADE will eat lunch during the LEE 7th period, beginning at 12:00.