Text Box:

Robert E Lee High School

1st Semester Final Exams

2012-2013

 

 

 

 

December 18, 2012 [Tuesday]

 

Class Period

Time

Duration

1st period

8:45 - 9:25

40 minutes

2nd period - EXAM (TTAD)

9:30 - 11:00

90 minutes

3rd period

11:05 - 11:40

35 minutes

4th period

11:45 - 12:20

35 minutes

5th period EXAM

12:25 1:55

90 minutes

6th Lunch

2:00-2:45

45 minutes

5th Lunch

12:25 1:10

45 minutes

6th period

1:15 2:45

90 minutes

7th period

2:50 - 3:25

35 minutes

8th period

3:30 - 4:05

35 minutes

 

December 19, 2012 [Wednesday]

 

Class Period

Time

Duration

1st period

8:45 - 9:25

40 minutes

2nd period (TTAD)

9:30 - 10:05

35 minutes

3rd period

10:10 - 10:45

35 minutes

4th period - EXAM

10:50 - 12:20

90 minutes

5th period

12:25 1:55

90 minutes

6th Lunch

2:00 2:45

45 minutes

5th Lunch

12:25 1:10

45 minutes

6th period EXAM

1:15 - 2:45

90 minutes

7th period

2:50 - 3:25

35 minutes

8th period

3:30 - 4:05

35 minutes

 

Text Box:

Robert E Lee High School

1st Semester Final Exams

2012-2013

 

 

Early Release:

 

December 20, 2012 [Thursday]

 

Class Period

Time

Duration

3rd period EXAM (TTAD)

Pledge/Announcements

8:45 - 10:20

95 minutes

5th period - Lunch

10:25 - 11:05

40 minutes

6th period - Lunch

11:10 - 11:50

40 minutes

8th period - EXAM

11:55 - 1:30

95 minutes

*STEM 8TH GRADE will eat lunch during the LEE 8th period, beginning at 12:00.

 

December 21, 2012 [Friday]

 

Class Period

Time

Duration

1st period EXAM

(TTAD)

Pledge / Announcements

8:45 - 10:20

95 minutes

5th period - Lunch

10:25 - 11:05

40 minutes

6th period - Lunch

11:10- 11:50

40 minutes

7th period - EXAM

11:55 - 1:30

95 minutes

*STEM 8TH GRADE will eat lunch during the LEE 7th period, beginning at 12:00.