NEISD High School Bell Schedule 

Printer Friendly Version

8‐Period Day with One Period for Lunch   

50 Minute Instructional Periods; 5 Minute Passing Periods 

   

Period 

Time 

Length 

Notes/Lunches 

8:45 – 9:37

52 min

+ Pledges/Minute

 

9:37 – 9:42 

5 min

 

9:42 – 10:35

53 min

+ Announ/Attend

 

10:35 – 10:40

5 min

 

10:40 – 11:30

50 min

 

 

11:30 – 11:35

5 min

 

11:35 – 12:25

50 min

A Lunch

 

12:25 – 12:30

5 min

 

12:30 –1:20

50 min

B Lunch

 

1:20 – 1:25

5 min

 

1:25 – 2:15

50 min

C Lunch

 

2:15 – 2:20

5 min

 

2:20 – 3:10

50 min

 

 

3:10 – 3:15

5 min

 

3:15 – 4:05

50 min